Family medlem

"Family" är vårt program för dig som vill rekommendera CBD och Hampa produkter till dina vänner, familj, arbetskamrater etc. och samtidigt få bättre priser för egen del.

När du registrerat dig som medlem (här nedan) får du 10% "kickback" på allting som du själv köper...
...MEN, du får även 10% på allting som dina vänner köper via din rekommendation.

Det hela är väldigt enkelt att komma igång med...

1

Registrering

Du registrerar dig som "family" lite längre ner här på sidan.
Har du redan ett kundkonto hos oss loggar du in där först.

2

Leta reda på din unika länk

När du är registrerad och inloggad på letshemp.se kommer du åt vår hemsida för family/partner. Här kan du se vilken hemsidesadress/unik länk du ska använda för att rekommendera produkterna. Det är din unika länk som du delar ut till alla som är intresserade av CBD/Hampa produkter.
Du kan t.ex. lägga upp länken på dina sociala medier (facebook, instagram etc...), du kan skicka den på email eller SMS och så vidare. Självklart kan du även be de som är intresserade att skriva in hemsidesadressen direkt på internet i sin webläsare.
I princip kan du lägga upp din länk var du vill. Enda kravet för att du ska få en provision är att mottagaren använder din unika länk.

3

Du får 10% av köpesumman

När någon sedan klickar på din unika länk kommer de in på letshemp.se och kan välja och vraka bland produkterna. Det registreras automatiskt i vårt system att det är du som har rekommenderat personen (men bara om de klickat på din unika länk). Om sedan den här personen köper någonting på sidan får du 10% av köpesumman (ex. frakt och moms). Din "kickback" läggs som en kredit på ditt konto hos oss.
Du får även 10% "kickback" på det du själv handlar.

4

Du kan handla för pengarna

Den här krediten kan du sedan använda nästa gång du köper för egen del.
Det enda du behöver göra är att logga in på sidan, välja de varor du vill beställa, och sedan får du en förfrågan precis innan du ska betala om du vill använda din kredit.

Här registrerar du dig som Family medlem...

OBS! Har du redan ett kundkonto hos oss loggar du in där först.

Registrera ett nytt affiliate-konto